Sjælesorg

SJÆLESORG

Vi byder jer med stor glæde velkommen til folkekirkens nye tiltag Sjælesorg på Nettet.

Sjælesorg på Nettet gør det muligt at kontakte en præst på sjælesorg.nu for at få sjælesorg, enten gennem chat eller samtale fra smartphone, iPad eller computer. De næste tre år skal projektet implementeres i folkekirken. Det har vi brug for jeres hjælp til.

Sjælesorg.nu bliver lanceret den 1. februar 2017, og vi sender jer derfor allerede nu den tekniske beskrivelse, som giver jer mulighed for at implementere funktionen på jeres lokale sogns hjemmeside. Så kan sognebørn og menighed klikke sig ind på chatten direkte fra hjemmesiden.

Teknisk vejledning og grafik er vedhæftet denne mail, som I kan videresende til jeres webmaster.

De næste tre år sætter vi med, Sjælesorg på Nettet, fokus på sjælesorg i det hele taget, ved at brande både sjælesorgssamtalen med den lokale sognepræst og muligheden for at chatte med en præst på sjælesorg.nu

KONTAKT SOGNEPRÆSTEN

Sognepræst

Robert Landeværn Ryholt